SPONSORING

We zijn trots dat we Hommerson Casino’s dit jaar weer mogen begroten als hoofdsponsor van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen!

hommerson-logo-rood-liggend

 

 

 

 

 

 

 

Met een recordaantal bezoekers in 2015 van maar liefst 400.000 mensen is het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen het grootste en tevens gratis toegankelijke vuurwerkevenement van Europa. Jaarlijks vinden honderdduizenden bezoekers hun weg richting Scheveningen om te genieten van de mooie vuurwerkshows.

Side-events
Het publiek kan tijdens het Vuurwerkfestival van meer genieten dan alleen het vuurwerk. Tussen de vuurwerkshows door zijn er op verschillende podia op de boulevard muziekoptredens en acts, zoals vuurspuwers, dansgroepen en liveoptredens van de Crazy Piano’s. Vorig jaar werden de bezoekers van het Internationaal Vuurwerkfestival getrakteerd op een spectaculair optreden van DI-RECT.

Bezoekersprofiel
Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen is een echt familie-evenement. De bezoekers zijn zeer divers: van families met kleine kinderen, toeristen en expats tot stelletjes en tieners. Bezoekers komen vanuit de Benelux en Duitsland om het Vuurwerkfestival bij te wonen.

Partnerships
Voor bedrijven levert het sponsoren van het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen veel exposure op. Het evenement wordt ieder jaar breed uit gemeten in de pers. Landelijke dagbladen, regionale media, radio en TV; elk medium besteedt volop aandacht aan alles wat met het Vuurwerkfestival te maken heeft. Daarnaast trekt het evenement zo’n 400.000 bezoekers verdeeld over twee weekenden. 

Meer informatie
Wilt u zich ook als partner verbinden aan het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen? Neem dan contact op voor meer informatie over de diverse mogelijkheden voor partnerships. Hieronder een kleine greep van bedrijven die wij dit jaar hebben mogen verwelkomen als sponsor:

Sponsoren website Vuurwerk