Bereikbaarheid


Parkeren

Met de auto en wil je parkeren in Scheveningen? Met de BKS Parking web-app is het mogelijk om de beschikbare parkeerlocaties in Scheveningen alvast te bekijken. Dit voorkomt lange wachtrijen bij parkeergarages die wellicht vol zitten! Check de website voor een actueel overzicht van beschikbare parkeerplaatsen.

Parkeerdata binnenkort hier te vinden!
BKS Parking

Openbaar vervoer

Wil je met het openbaar vervoer naar Scheveningen?
Check de website voor actuele routes en tijden.


HTM openbaar vervoer

Uit je auto

Minder tijd besteden aan het zoeken van een parkeerplek en langer genieten van de vuurwerkshows? Speciaal voor het Vuurwerkfestival is er de parkeerservice Uit-je-Auto. Dankzij deze parkeerservice kun je een parkeerplek reserveren bij het World Forum, Madurodam en het Bronovo ziekenhuis waarna je zorgeloos kunnen genieten van het vuurwerkfestival. Er zijn een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar dus zorg dat je op tijd reserveert!

Reserveer hier

Park & Bike

Dit jaar kun je wederom gebruik maken van de service Park & Bike. Dankzij Uit-Je-Auto kunnen bezoekers een parkeerplek én fiets reserveren bij het World Forum. Op het voorterrein van World Forum kunnen ze overstappen op de Haagsche Stadsfiets en naar het strand fietsen. Er zijn een beperkt aantal parkeerplekken en fietsen beschikbaar dus zorg dat je op tijd reserveert! Wil je een fiets reserveren, boek dan uiterlijk de dag van tevoren.

Boek hier

DU NORD HAAGSCHE STADSFIETS

Huur tijdens het Vuurwerkfestival ook uw Haagsche Stadsfiets bij Du Nord. Park & Bike vanaf Duindigt en ontvang flinke korting op de parkeertarieven.

Meer informatie