Deelnemers vuurwerkfestival 2018

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen heeft de acht landen bekend gemaakt die dit jaar strijden om de titel van ‘Meest Spectaculaire Vuurwerk 2018’. De deelnemende landen zijn Nederland, Oostenrijk, Engeland, Duitsland, Spanje, Japan, België en China.

Het Internationaal Vuurwerkfestival 2018 vindt plaats op 10, 11 en 17, 18 augustus waarbij iedere avond twee landen hun spectaculaire vuurwerkshow laten zien rond de klok van 21:45 uur en 22:30 uur.

Spanje, de winnaar van de vorige editie, verdedigt dit jaar haar titel en sluit het festival af tijdens de finaleavond op zaterdag 18 augustus. De winnaar van het vuurwerkfestival wordt automatisch in de gelegenheid gesteld om volgend jaar haar titel te verdedigen tijdens de jubileumeditie.


Wij zijn trots op de acht deelnemende landen: “Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen staat bekend om haar spectaculaire vuurwerkshows met hoog entertainment gehalte. Dit is uiteraard te danken aan de geselecteerde landen die alles uit de kast halen om deze prestigieuze prijs binnen te halen. De veiligheid wordt gewaarborgd dankzij de professionele samenwerking met Xena Vuurwerk BV. Ook dit jaar neemt de vakjury plaats op het terras van het Kurhaus hotel om de shows te beoordelen. Wat de uitslag ook zal zijn, het staat vast dat alle bezoekers gaan genieten van vier avonden vol waanzinnig vuurwerk boven de Noordzee.

Bjorn van Dijl, voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen