Image

Interactieve Vuurwerkfestival app biedt alle informatie over programma, entertainment, bereikbaarheid en toegankelijkheid

7 augustus 2018

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen zet dit jaar wederom de speciale Vuurwerkfestival app in om de bezoekers goed te informeren over de bereikbaarheid en het entertainment. De app biedt bezoekers tal van functionaliteiten om op de hoogte te blijven van alle ins- en outs rondom de 39ste editie. Zo ontvangt de bezoeker informatie over onder andere de bereikbaarheid van het festivalterrein middels een interactieve kaart, het programma en het entertainment op het strand. Het downloaden van de app is de optimale voorbereiding voor een bezoek aan het grootste vrij toegankelijke Vuurwerkfestival van Europa op 10, 11, 17 en 18 augustus. De Vuurwerkfestival-app is vanaf nu te downloaden en beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Interactieve features Vuurwerkfestival app
Voorzitter Bjorn van Dijl: “Na de succesvolle inzet van de interactieve Vuurwerkfestival app vorig jaar zijn wij blij dat we bezoekers ook dit jaar de app weer kunnen aanbieden. We willen bezoekers optimaal op de hoogte houden over het programma, de bereikbaarheid en het entertainmentprogramma van het festival. Dit jaar zorgen we voor het ultieme festivalgevoel door de hele avond volop entertainment op het strand te presenteren met als ultiem hoogtepunt de spectaculaire vuurwerkshows rond de klok van 21.45 en 22.30 uur. Ook deze editie laten we de bezoekers meestemmen op hun favoriete vuurwerkshow. Hiermee beslissen de bezoekers samen met de professionele vakjury welk land er dit jaar met de titel vandoor gaat. Wij willen het publiek aanmoedigen om de festivalapp te downloaden om zo constant op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.”

Over Stichting Vuurwerkfestival Scheveningen
Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen heeft als doelstelling om door middel van grote publieksevenementen Scheveningen als toegankelijke en bruisende badplaats op de kaart te zetten. Het bestuur bestaat uit Bjorn van Dijl (namens de boulevardondernemers), Guido Venema (namens de strandpaviljoenhouders) en Vanessa van der Vaart (namens de hotels). De 39ste editie van het Internationaal Vuurwerkfestival wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Hommerson Casino’s, Gemeente Den Haag, BKS Parking, Accorhotels, de Golfslag, Festival TREK, McDonald’s, Red Wire, Kurhaus, Kurhausplein, Sea Life, Simonis, Colorworks, Ramada Hotel, Ibis, Novotel, Mercure, Palace Promenade, Mooi in Maatwerk, de Pier, Chocomel en Sens Real Estate.